AutomationTaken

Laat uw collega’s, toeleveranciers of uzelf (als reminder) weten wat er moet gebeuren met de gegevens van een Auto of een Relatie. Wanneer de Taak klaar moet zijn. En wat de kosten zijn die ermee gemoeid zijn.

Die kosten worden aan de kostprijs van de auto toegevoegd, als u dat zo wilt. Via email en/of notificaties blijft u op de hoogte van de status van de Taak.

Geen items meer die vergeten worden. Gemaakte kosten bij de kostprijs optellen inbegrepen.


Events

Eén van de grootste innovaties die HELGA voor u in petto heeft: automatiseer uw Taken. Onbeperkt!

In Events stelt u in welke Taken er automatisch opgestart moeten worden. Met condities en acties bepaalt u zélf hoe uw bedrijfsproces moet verlopen. Zo flexibel als u maar wilt: Events kunnen altijd eenvoudig worden aangepast.

U voorkomt onnodig handmatig werk en versnelt uw proces maximaal. Realiseer kracht, optimale controle en maximale besparingen in tijd en geld!


Connectivity & APIHELGA kent al koppelingen met: Exact Online, AccountView, PhotoMotion, SIRV, Hexon, VWE, Autotelex, TANS, PACX en VDS. Er zijn momenteel diverse extra koppelingen in de maak.

Samenwerking met Toeleveranciers kan in veel gevallen sowieso per direct ingeregeld worden via de Taken functionaliteit in HELGA. Uw toeleverancier wordt dan onderdeel van uw workflow en u realiseert daarmee uiteraard optimale integratie van die werkzaamheden in uw proces.

 

API

Er wordt momenteel intensief gewerkt aan de HELGA Developer API waarmee nog verdere integraties gerealiseerd kunnen worden. Ons developer team kan u uiteraard meer vertellen.

Data warehouseData warehouse

We kunnen voor iedere organisatie een eigen data warehouse opleveren. In dat aparte data warehouse staan de gegevens die optimaal zijn gemaakt voor reporting.

Het data warehouse is een private cloud omgeving die de eigen rapportagebehoefte kan afdekken onafhankelijk van de belasting van andere gebruikers. Er is binnen dit product voor iedere relatie een eigen opslagruimte gereserveerd.


Power BI

Liever niet zelf een BI Dashboard laten maken? Wij hebben met Microsoft Power BI een Dashboard opgezet dat heel veel inzicht in uw bedrijfsvoering geeft. Dit kunt u laten activeren voor uw bedrijf.

Liever een gepersonaliseerd Power BI dashboard door ons laten maken? Geen probleem.