Inspectierapporten

Einde discussie.

We zijn geen voorstanders van theorie, daarom is ook de Inspectieroutine samen met praktijkmensen gemaakt. En ook al tienduizenden keren door praktijkmensen gebruikt. Met de HELGA App maakt u professionele Inspectierapporten die een gedetailleerde beschrijving van de precieze staat van de auto geven.

Daarmee voorkomt u discussies. En wordt zakendoen op afstand een stuk makkelijker. Ook als u internationaal verkoopt want onze Inspectierapporten zijn in meerdere talen beschikbaar!

Het rapport is online beschikbaar zodat u het kunt delen met uw klanten en leveranciers. Ook kunt u de link bij de advertenties op uw eigen website plaatsen om uw klanten daarmee optimaal te informeren.




Versies

Als u een Inspectierapport maakt kunt u het automatisch laten vergelijken met een voorgaand rapport. HELGA geeft dan de verschillen tussen de beide rapporten aan.

Overigens kunt u zoveel Inspecties van dezelfde auto maken als u maar wilt; elke keer weer wordt dit als een aparte versie opgeslagen zodat u nooit details uit uw innametraject kwijt kunt raken.




Geen tijd te verliezen

Geen onnodig invoerwerk: de Inspectie start meteen met alle gegevens die al werden ingeladen bij invoer van de auto in HELGA. Aan de hand van de Inspectieroutine kunnen na afloop meteen ook alle wijzigingen worden doorgevoerd aan de commerciële details van de auto.

Hiermee heeft u niet alleen een compleet Inspectierapport maar zijn meteen alle gegevens van de auto compleet. Nooit dubbel werk meer!