Voorraad

Alles rondom de auto gedigitaliseerd.

En alle werkzaamheden zoveel mogelijk met elkaar verbonden. Dan houdt u zoveel mogelijk tijd over voor 'de business'. Als HELGA gebruiker heeft u uitgebreide zoekfilters.

De detailpagina van de auto bevat alle informatie die u nodig heeft. De data van de auto's wordt live en zonder vertraging verwerkt. Ook in de App.
Inspectierapporten

Met de HELGA App maakt u professionele Inspectierapporten die een gedetailleerde beschrijving van de precieze staat van de auto geven.

Laat uw klanten weten wat ze kopen en voorkom onnodige discussies.


Adverteren

Adverteer op alle portalen

Uw voorraad wordt ‘live’ doorgestuurd naar de portals waarop u wilt adverteren. Op deze manier is uw voorraad altijd op de juiste manier geadverteerd. Adverteren kunt u uiteraard ook gewoon doen via de HELGA iOS App.

Nóg slimmer adverteren kán niet

Als u dat wilt automatiseert HELGA zelfs het plaatsen van uw advertenties. Of nog veel meer dan dat: op basis van het profiel per auto dat u maakt selecteert HELGA automatisch de portals die per auto geselecteerd dienen te worden!

Wordt de auto verkocht dan kunnen advertenties uiteraard ook diréct automatisch verwijderd worden. Of pas na een bepaald aantal dagen. U geeft aan hoe ú wilt dat uw bedrijf advertenties afhandelt. HELGA regelt de rest.

Stadagenbeleid inregelen? Geen enkel probleem, uiteraard.

Financieel

Volledige ordercontrole

HELGA geeft u volledige grip op uw orderstroom. Controle op: papierwerk, VIES-nummer, vrijwaringen en natuurlijk betalingen kan niet makkelijker.

En als u menselijke controles een handje wilt helpen met de HELGA-power dan attendeert een Event u erop welke items nog extra gecontroleerd dienen te worden.

Automotive journalisering. Automatisch.

HELGA heeft waarschijnlijk de meest gedetailleerde journalisering in Automotive land.

Alle voorkomende situaties zijn volledig uitgewerkt. Hiermee maakt een inkoopbon of verkoopbon volledig automatisch het concept van de factuur + journalisering op. Oók als dat heel specifieke situaties betreft.

Handmatig journaliseren behoort hiermee tot het verleden. Minder werk. Minder fouten.

Financiële software – gesynchroniseerd

HELGA synchroniseert de volgende gegevens met financiële software: Fakturen, Relaties en Betalingen. Deze synchronisatie hebben we gerealiseerd met Exact Online zodat u een professionele totaaloplossing heeft, ook voor Finance.


Taken – wel zo precies

Delegeer het werk voor alles dat aan de auto dient te gebeuren via Taken. Geef een deadline op en voer de te maken kosten in. Een foto of bestand bij de Taak voegen kan ook; hiermee geeft u nog meer informatie over het te verrichten werk.

U kunt ook Taken aan toeleveranciers geven. Voor enkele transporteurs kunnen we bijvoorbeeld al transportopdrachten automatisch verwerken.

Taaksjablonen

Voor de repeterende Taken maakt u eenvoudigweg een Taaksjabloon aan.

De meeste gegevens zijn dan al vooringevuld zodat u nog meer moeite en tijd kunt besparen.

Taken automatiseren via Events

Via Events kunt u zelf Taken automatiseren. Bespaar zo veel werk als u maar wilt.

U kunt een hele serie regels (condities) instellen die automatische acties triggeren. Zo’n ingesteld Event stelt u in staat automatisch Taken toe te wijzen aan personen of afdelingen. Zodra de condities ‘matchen’ wordt de Taak automatisch getriggerd.