Voorraad

Alles rondom de auto gedigitaliseerd. En alle werkzaamheden zoveel mogelijk met elkaar verbonden. Dan houdt u zoveel mogelijk tijd over voor 'de business'. Als HELGA gebruiker heeft u uitgebreide zoekfilters. De detailpagina van de auto bevat alle informatie die u nodig heeft. De data van de auto's wordt live en…

Vullen Autogegevens

Via Kenteken, VIN of upload via .csv ineens

Vrijwaren ORB + ORB2B (ORX)

Vrijwaren vanuit HELGA

Automatische VIES-controle

Europese BTW-nummers automatisch voor u gecheckt


Lees meer

Auto-documenten opslaan

Alles digitaal opslaan bij uw autogegevens

Taken per Auto

Altijd op de hoogte via Taken

Rest-BPM actueel

Altijd up-to-date

Export Toeleveranciers

Uw exportdocumenten afhandelen vanuit HELGA


Inspectierapporten

Einde discussie.

We zijn geen voorstanders van theorie, daarom is ook de Inspectieroutine samen met praktijkmensen gemaakt. En ook al tienduizenden keren door praktijkmensen gebruikt. Met de HELGA App maakt u professionele Inspectierapporten die een gedetailleerde beschrijving van de precieze staat van de auto geven.

Daarmee voorkomt u discussies. En wordt zakendoen op afstand een stuk makkelijker. Ook als u internationaal verkoopt want onze Inspectierapporten zijn in meerdere talen beschikbaar!

Het rapport is online beschikbaar zodat u het kunt delen met uw klanten en leveranciers. Ook kunt u de link bij de advertenties op uw eigen website plaatsen om uw klanten daarmee optimaal te informeren.

Versies

Als u een Inspectierapport maakt kunt u het automatisch laten vergelijken met een voorgaand rapport. HELGA geeft dan de verschillen tussen de beide rapporten aan.

Overigens kunt u zoveel Inspecties van dezelfde auto maken als u maar wilt; elke keer weer wordt dit als een aparte versie opgeslagen zodat u nooit details uit uw innametraject kwijt kunt raken.

Geen tijd te verliezen

Geen onnodig invoerwerk: de Inspectie start meteen met alle gegevens die al werden ingeladen bij invoer van de auto in HELGA. Aan de hand van de Inspectieroutine kunnen na afloop meteen ook alle wijzigingen worden doorgevoerd aan de commerciële details van de auto.

Hiermee heeft u niet alleen een compleet Inspectierapport maar zijn meteen alle gegevens van de auto compleet. Nooit dubbel werk meer!


Adverteren

Adverteer op alle portalen

Uw voorraad wordt ‘live’ doorgestuurd naar de portals waarop u wilt adverteren. Op deze manier is uw voorraad altijd op de juiste manier geadverteerd. Adverteren kunt u uiteraard ook gewoon doen via de HELGA iOS App.

Nóg slimmer adverteren kán niet

Als u dat wilt automatiseert HELGA zelfs het plaatsen van uw advertenties. Of nog veel meer dan dat: op basis van het profiel per auto dat u maakt selecteert HELGA automatisch de portals die per auto geselecteerd dienen te worden!

Wordt de auto verkocht dan kunnen advertenties uiteraard ook diréct automatisch verwijderd worden. Of pas na een bepaald aantal dagen. U geeft aan hoe ú wilt dat uw bedrijf advertenties afhandelt. HELGA regelt de rest.

Stadagenbeleid inregelen? Geen enkel probleem, uiteraard.

Financieel

Volledige ordercontrole

HELGA geeft u volledige grip op uw orderstroom. Controle op: papierwerk, VIES-nummer, vrijwaringen en natuurlijk betalingen kan niet makkelijker.

En als u menselijke controles een handje wilt helpen met de HELGA-power dan attendeert een Event u erop welke items nog extra gecontroleerd dienen te worden.

Automotive journalisering. Automatisch.

HELGA heeft waarschijnlijk de meest gedetailleerde journalisering in Automotive land.

Alle voorkomende situaties zijn volledig uitgewerkt. Hiermee maakt een inkoopbon of verkoopbon volledig automatisch het concept van de factuur + journalisering op. Oók als dat heel specifieke situaties betreft.

Handmatig journaliseren behoort hiermee tot het verleden. Minder werk. Minder fouten.

Financiële software – gesynchroniseerd

HELGA synchroniseert de volgende gegevens met financiële software: Fakturen, Relaties en Betalingen. Dit doen we met: Exact Online en AccountView (VISMA).

Taken – zo doe je dat

Teamwork via Taken: alles wat er aan uw auto’s moet gebeuren delegeert u via Taken. Op deze manier heeft u controle en inzicht.

U geeft aan wat er moet gebeuren, wat de deadline is en wat de kosten zijn. U kunt ook bestanden toevoegen aan de Taak, bijvoorbeeld een foto die goed aangeeft wat u precies bedoelt.

Taken zijn niet alleen voor intern gebruik met uw directe collega’s maar u kunt ze ook aan toeleveranciers geven. Met alle tijdswinsten die dat oplevert natuurlijk. Met enkele transporteurs hebben we bijvoorbeeld al koppelingen gemaakt zodat transportopdrachten automatisch verwerkt worden.

Taaksjablonen

Geen zin om telkens dezelfde Taak in te typen? Dat komt goed uit want daar hebben we Taaksjablonen voor. Maak een Taaksjabloon aan zodat je deze kunt kiezen als je een Taak wilt aanmaken. Alles is dan al voor je ingevuld en bespaart je moeite en tijd. Denk hierbij aan de Taken voor alle repeterende werkzaamheden in je bedrijf!

Taken automatiseren via Events

Eén van de grootste, misschien wel dé grootste, innovatie die HELGA voor u heeft: Events. Via Events kunt u namelijk zelf Taken automatiseren. Bespaar zo veel werk u maar wilt. En voorkom zoveel fouten als u maar wilt.

U kunt een hele serie regels (condities) instellen die automatische acties triggeren. Zo’n ingesteld Event stelt u in staat automatisch Taken toe te wijzen aan personen of afdelingen. Zodra de condities ‘matchen’ wordt de Taak automatisch getriggerd.

Opvolgende acties kunt u hier ook aan koppelen zodat u een minimum aan handmatig werk heeft. En maximale grip op uw processen.